Variant 1315 K2 kjølehenger med varme og fryse mulighet

Leie fra 1700,-

Vi har for utleie Variant kjølehenger med varme funksjon

Standard kjøl og frys virker om temperaturen kommer under stilt temperatur, det vill si at skal du for eksempel ha 4 grader og det er minus ute så må du ha en henger med varme funksjon, da er denne perfekt.

kan også brukes som fryse henger men har lavere isolasjons evne en en tradisjonell fryse henger, men denne hengeren har samme kraftige aggregat som frysehengeren.


Volum 5,6 m3

1 døgn 1700,-
2 døgn 2978,-
3 døgn 4250,-
1 uke 8500,-
Tillegg for døgn etter dag 8 er 850,- per døgn

Dimensjoner og vekt
Totalmål - LxBxH 393 × 192 × 223 cm
Innvendige kassemål L x B x H 249 × 138 × 160 cm
Egenvekt 500 kg
Utvendig boksmål L x B x H 205 × 150 × 170 cm
Nyttelast 850 kg
Klaringsmål B x H 139 × 162 cm
Innlastningshøyde 51 cm
Totalvekt 1350 kg

Variant har produsert tilhengere i mer enn 47 år, og er Nordens største produsent av proffhengere. Mer enn 600.000 levert tilhengere, er en garanti for Variant sin kvalitet, sikkerhet og brukervennlighet.

Det mobile kjøleskap. Variant termohenger er det riktige valget når du trenger et mobilt kjøleskap som kan brukes til transport og oppbevaring av mat og drikke, eller som kjølerom.

Termohenger fra Variant dekker ditt behov enten det er festivaler, selskap, events eller andre arrangementer. Alle Variant kjølehengere er bygget i slitesterke og rengjøringsvennlige materialer, og utformet i et praktisk design.

De 2 bakdørene låses med en kraftig låsestang som har integrert nøkkellås, Kobles til ekstern strømforsyning 230V, eller strømaggregat."

Slitesterk og rengjøringsvennlig alu-bunn.

Leievilkår

Leietageren har ansvaret for at bil/tilhenger eller annet leieobjekt blir tilbakelevert i samme stand som ved utlevering, og innen avtalt tid. Leietager svarer økonomisk for eventuelle skader som oppstår.

Utleier fraskriver seg ethvert ansvar for skader som kan oppstå ved bruken. Leietager står selv ansvarlig for at førerkort og trekkvogn er godkjent.

Avbestilling må gjøres minimum 24 timer før leieperioden starter.

Forsikring:

Ansvarsforsikring dekkes av trekkvognen / det er kundens ansvar at trekkvogn har gyldig forsikring.

Egenandel ved skade opp til 5000 kroner

Små skader som lykter, kontakter, vinsjband, nesehjul eller lignende faktureres i etterkant etter medgått tid og delekostnader, minimum 1 time arbeid faktureres.

Produktet skal være reingjort ved innlevering, om ikke så faktureres det i henhold til medgått tid for reingjøring, om ikke toaletter er tømt og vasket i mannskapsvogner fakturers det kr: 8000,- for rens og vask + kostnad med tømming av toalett.

Levring og henting av leie objekt er i butikkens åpningstider

Man – Fredag 10:00 – 16:00

Torsdag 10:00 – 18:00

Lørdag 10:00 – 15:00

Om leie produktet levers inn utenfor åpningstider så er leie objektet kunden ansvar heit inntil vi har kontrollert leie objektet

Opplever du at leieobjekt ikke er i forventet stand eller det er skader ved leie objektet når det hentes, må dette rapporters til butikken før avreise

Tekniske data

TypeUtleie av Termo hengere fra Variant
Manufacturer-
Modell-
Totalmål-x-x- cm
Egenvekt- kg
Nyttelast- kg
Totalvekt- kg
Åpen/LukketÅpen

Bilder av tilhengeren