Askeladden C65 Bow Rider

Åpen, Stor, Elegant og Sportslig Bow Rider i dagstur klassen

Askeladden C65 Bow Rider er andre båt på den nye C65-Plattformen. Den gedigen akter cockpiten er hentet fra C65 Cruiser med sitteplass til hele 7 personer. U-Sofaen akter, som har plass til bord, kan enkelt gjøres om til en gedigen solseng. Førermiljøet setter en helt ny standard for værbeskyttelse, ergonomi, praktiske løsninger og ikke minst design. Akterdekket tar med seg de unike løsningene fra C65 Cruiser. Med full passasje fra akter cockpit til den store badeplattformen ”forlenges” dørken og gir enkel adgang til bading og vannsport uten å måtte klatre over rekka. Akterbenken har vipperygg slik at man etter en dukkert kan slappe av på hekken og se på andre som leker seg i vannet.

Bow Rider løsningen tilbyr i tillegg en dyp og romslig cockpit i forskipet. Bow Rider cockpiten er separat drenert fra akter cockpiten og er en sosial løsning som kan brukes til soling og fiske samtidig som den forenkler bording av båten i forskipet og bevegelse fra baug til badeplattform.

Tekniske data

ProdusentAskeladden
TypeBowrider, Daycruiser
ModellC65 Bow Rider
MaterialGlassfiber
Lengde6,45 m
Bredde2,46 m
Vekt uten motor1400
Personer7
DesignkategoriC
Drivstofftank230 liter
Vanntank40 liter
Septiktank40 liter
Fartspotensiale45 knop
MotorstammeEkstra lang
Maks hestekraft300 HK
Anbefalt hestekraft250 HK

Unikt for klassen - Stort og komfortabelt toalettrom med spyletoalett og tank. Med Topline utstyrspakken får du et toalettrom med spyletoalett og tank, vaskeservant med trykkvann, lagringsplass til toalettsaker, speil, belysning og ventilasjon!

Banebrytende skrogdesign -  den optimale kombinasjonen av minimal planingsterskel, myk gange, tørr cockpit, høy hastighet, gunstig drivstofføkonomi og ikke minst god stabilitet. C65-Skrogplattformen har blitt lovprist av både fagpressen og våre kunder og er ‘’pound for pound’’ kanskje det beste skroget Askeladden har laget så langt.

Askeladden C65 Bow Rider er lettdrevet, sikker og har stort fartspotensiale. Bygget for outboard fra 150 til 250 hk. Med største motor er fartspotensiale pluss 45 knop.

Zipwake helautomatisk dynamisk trimkontrollsystem - Zipwake er et unikt og banebrytende system som automatiserer funksjonen til de tradisjonelle manuelle trimplan som har vert benyttet på slike båter i en mannsalder. Systemet tar seg automatisk av både pitch og roll stabilisering av båten og vil gi brukeren en helt unik kjørekomfort sammenlignet med de tradisjonelle systemene. 

Med C65 Bow Rider markerer Askeladden videreføringen av en serie nyheter som vil glede det norske båtmarkedet i årene som kommer.

Meld din interesse

Kontaktskjema

Jeg er interressert i Askeladden C65 Bow Rider.

Bilder av båten

Tester og omtaler