Askeladden C83 Cruiser TSI

Romslig, rask weekender

Outboardmotoren har fundamentalt endret fritidsbåtmarkedet, og nå gjenskapes tidlige båtklassikere i ny og moderne drakt med outboardrevolusjonen som ryggrad.

LAST NED PRISLISTE C 83 CRUICER

Med sin lave service- og verkstedskostnad, gode drivstofføkonomi, miljøgevinst, komfort og driftssikkerhet, har båtfolket fullt og helt akseptert outboardens fortrinn over hekkaggregatet. Dette har skapt en revolusjon i båtmarkedet!

Denne revolusjonen gir Askeladden muligheten til å gjenskape klassiske båtkonsepter som 705 Voyager og Z8 i ny og moderne design. Proppet med ny teknologi, blir denne båtnyheten leder av denne outboardrevolusjonen. Samtidig reduserer den prisen, og drifts- og vedlikeholdskostnader vesentlig for båtfolket, i forhold til de gamle klassikere!

Båtkonseptet C83 Cruiser TSI

Dette er den perfekte daycruiser for opp til 10 personer på dagstur, 6 personer på weekendtur og 4 personer på langtur. Her finnes en stor og sosial cockpit, stor badeplattform med egen sun lounger, solseng i cockpit, ordentlig pantry for weekend- og langturer, soveplass for 4 – 6 personer under dekk, og eget baderom med toalett og dusj.

Tekniske data

ProdusentAskeladden
TypeCabincruiser, Daycruiser
ModellC83 CRUISER TSI
MaterialGlassfiber
Lengde8,30 m
Bredde2,80 m
Vekt uten motor2300
Personer10
DesignkategoriC
Drivstofftank230 liter
Vanntank100 liter
Septiktank40 liter
Fartspotensiale-
MotorstammeXX-Rigg
Maks hestekraft350 HK
Anbefalt hestekraft300 HK

Bilder av båten

Tester og omtaler