Beneteau Antares 11

En cabincruiser for deg som kan "velge på øverste hylle".

Kontakt en av våre selgere for pris på denne båten >>

Med en total lengde på 11 meter er Antares-flåtenes nye flaggskip den perfekte familiecruiseren. Det moderne designet til denne motorbåten er trygg, ideell for seiling og sjødyktig, og fokuserer på komfort og plass, samt sikkerhet og innovasjon.

Ekstern design
Resultatet av et nytt samarbeid mellom BENETEAU og Sarrazin Design, den livlige moderne silhuetten vektlegges av de enorme vinduene i styrehuset, og gir et optimalt lys ombord. Mange smarte, modulære løsninger gjør livet om bord veldig hyggelig.

Interiør design
Lett og cruisekomfort preger denne store båten. Den doble masterkabinen med eget dusjrom er et godt stykke over de vanlige standardene. Akterkabinen er full bjelke og har tre køyer. Antares 11 har en kabriolet salong og har plass til opptil 7 personer under utmerkede forhold. Den omfattende innglassingen i styrehuset gir en fantastisk utsikt overalt.

Mer enn en weekender
Beneteau har over 40 års erfaring og det bærer Antares 11 preg av! Denne fantastiske familiecruiseren er designet for et stort utvalg av morsomme fritidsaktiviteter! Drevet med opptil 2 x 300 hk påhengsmotorer kan hun skryte av gode prestasjoner.
Beneteau Antares 11 lanseres sesongen 2020

Tekniske data

ProdusentBeneteau
TypeCabincruiser
ModellAntares 11
MaterialGlassfiber
Lengde1,11 m
Bredde3,40 m
Vekt uten motor5723
Personer8
DesignkategoriB (11 personer i C)
Drivstofftank400 liter
Vanntank200 liter
Septiktank80 liter
Fartspotensiale-
MotorstammeXL/XXL
Maks hestekraft600 HK
Anbefalt hestekraft600 HK

Meld din interesse

Kontaktskjema

Jeg er interressert i Beneteau Antares 11.

Bilder av båten