Beneteau Antares 7

Lukket familiebåt med Beneteaus nye skroggenerasjon!

I Antares 7 får du en veldig praktisk weekend-båt for 4 personer.
Bénéteau er i gang med en re-design av Antares-utvalget, slik at 40-årsjubileumet feires med stil! Antares 7 med utenbordsmotor er en av den første av denne re-designs-generasjonen. Disse båten representerer Beneteaus kompetanse i plassfordeling og sikkerhet på sjøen. Resultatet er slående og på nytt bekrefter den verdiene til den historiske og globalt anerkjente serien fra en av verdens største båtprodusenter.

Antares 7 har et helt nytt skrogdesign utarbeidet i sin helhet av Beneteaus designteam med forbedrede sjøegenskaper og enda bedre kjøreegenskaper:

- har rettere skrogsider, noe som gir mer bredde i vannlinjen = større stabilitet.
- har spissere baug enn tidligere, noe som gir mykere gange i motsjø enn tidligere.
- har en veldig rundet form på øvre delen av baugen, noe som gir større innvendig volum.
- har innstøpt tunnel i skrog for baugpropell.

Den nye Antares 7 har rotfeste i tre verdier:
- Sikkerhet
- Enkelhet
- Beboelighet

En pålitelig båt designet for å nyte turer langs kysten.

Tekniske data

ProdusentBeneteau
TypeCabincruiser
ModellAntares 7
MaterialGlassfiber
Lengde7,50 m
Bredde2,53 m
Vekt uten motor1700
Personer8
DesignkategoriC
Drivstofftank170 liter
Vanntank50 liter
Septiktank64 liter
Fartspotensiale38 knop
MotorstammeXL
Maks hestekraft175 HK
Anbefalt hestekraft175 HK

Båten er innredet med en romslig dobbeltseng i baugen, separat toalettrom med sjøvanns- toalett, septiktank & vask. Oppe i salongen er det sittegruppe med plass til 3-4 personer som kan gjøres om til seng. Du kan også snu sitteretning så alle passasjerene kan sitte i fartsretningen. Førerplassen har meget god sikt med store vindusflater og bak førestolen finnes også et kompakt kjøkken med kokeapparat, vask og kjøleskap. Stor buet frontruten i herdet glass gir god utsikten og romfølelsen i båten. Vinduer med ventilasjonsmuligheter og stor skyveluke i taket slipper sol og luft inn når det er behov for det. Uteplassen er fleksibel og selvlensende. Her kan man velge om man vil legge vekt på fiske og andre aktiviteter, eller om man vil ha en sosial sittegruppe. Båten leveres i Norge med en omfattende utstyrspakke som standard.

I det hele tatt en komfortabel bobåt med moderne design og løsninger. Vi tar den inn til Norge med en relativt omfattende utstyrspakke

Meld din interesse

Kontaktskjema

Jeg er interressert i Beneteau Antares 7.

Bilder av båten