HR 460 Fishing

Båten med mange funksjoner

Pris veil. fra kr. 143.425,- med Suzuki 30 ATL

HR 460 Fishing har et lettkjørt, stabilt skrog og enkle robuste løsninger.

HR 460 Fishing er en veldig god “første gangs båt” for den unge familien, men også en fin båt for de mer erfarne som ønsker å ta barnebarna med ut for å fiske. Båtens store åpne områder gjør båten ideell for både fiske og transport, men også sol og badeutflukter der hele fem personer kan sitte i båten.

HR 460 Fishing har høyt fribord, selvlensende dørk, pullerter og langsgående, rustfrie rekker, hvor du enkelt kan installere forskjellige typer tilleggsutstyr. Med 3 oppbevaringsrom i hekken gir det godt med plass for to drivstofftanker. I baugen er det en lagringsplass tilgjengelig for et ekstra batteri for frontmontert elektrisk motor. Utstyrt med vindskjerm, Rustfri bue rundt vindskjermen, badestige, brannslukningsapparat, non feedback styring, luke i baugen for enkel installasjon av utstyr og en praktisk igloobox du lett kan ta med deg.

For Vertikal Fiske kan det utstyres med seter, frontmontert motor, fiskedørk. For Trolling har vi forsterkede punkter for dorgefeste, kan utstyres med et feste for ekstra motor.

Spinning - Store åpne områder, kan utstyres med fiske plan/dørk slik at overflaten i baugen kan brukes til fiske.

Ekstra utstyr: Kalesje, presenning over styreposisjon, puter, putetrekk, fiskedekk med eller uten lagring, stoler som kan monteres på hekken eller baugen / feste for montering av hjelpemotor på hekken.

Inkludert utstyr: Putesett, lensepumpe, badestige, styrekonsoll, frontrute, forsterket skrog foran og akter for elmotor, iglo fryseboks, lanterner.

Ekstrautstyr: Kalesje for Styrekonsoll, akterkalesje, putesett for solseng, fiskestol med stativ, softfloor til alle sitteområder.

Mål og vekt

Vekt
310 kg
Lengde
4650 mm
Bredde
1880 mm


Max. antall passasjerer
4 stk.
CE-klassifisering
C

Motor
Max. motoreffekt
50 hk

Tekniske data

ProdusentHR Boat Sweden
TypeSkjergårdsjeep
Modell460 Fishing
MaterialGlassfiber
Lengde4,65 m
Bredde1,88 m
Vekt uten motor310
Personer5
DesignkategoriC
Drivstofftank-
Vanntank-
Septiktank-
Fartspotensiale-
MotorstammeLang
Maks hestekraft50 HK
Anbefalt hestekraft-

Bilder av båten