Få bedre tid til lidenskapen med Garmin

Alle våre båter kan leveres med utstyr fra Garmin

Du elsker å komme deg ut på vannet. Det går ikke en dag uten at du tenker på det. Luktene, lydene, brisen. Det er ingenting som er mer tilfredsstillende. Likevel ser det ut til at du har liten tid til din lidenskap. Derfor designer Garmin Marine-produkter slik at de er enkle å forstå, enkel å bruke og pålitelig sesong etter sesong. På den måten, når du endelig har tid på vannet, vil din Garmin Marine elektronikk oppta minst mulig av din dyrebare tid.

GPSMAP® x3-serien

Få en bedre visning fra rattet med bedre skjermoppløsning og nesten dobbelt så mye prosessorkraft som forrige generasjon. Med 7-, 9- og 12-tommers GPSMAP-enheter kan disse klare kartplotterene integreres sømløst i et maritimt Garmin-system.

GPSMAP723

echoMAP™-serien

Finn mer fisk! Kartplotter i 6-, 7- og 9-tommer, med sollysvennlig skjerm, hurtigutløserbrakett og støtte for skanneekkolodd med svært høy oppløsning og tradisjonelt CHIRP-ekkolodd.

ECHOMAP-UHD92sv_HR_1002.1.png

STRIKER™ Vivid-serien

Se alle detaljer på fisk og bunnstruktur når du velger skjermfarge, posisjon og ekkolodd med STRIKER Vivid 4-, 5-, 7- eller 9-tommers fiskeekkolodd med svinger.

StrikerVivid9sv

Produktspesifikasjoner

Sammenlign produkter fra Garmin

Last ned fil

Meld din interesse

Kontaktskjema

Bilder