VARIANT 2719 F4 KJØL & FRYSE HENGER

Kjøl & Frysehengeren som dekker ditt behov enten det er jakt, festivaler, selskap, events eller andre arrangementer.

2719F437 (1).jpg

Variant Termo Henger er det riktige valget når du trenger et mobilt kjøleskap som kan brukes til transport og oppbevaring av mat og drikke, eller som kjølerom.

Dette er nok en av de beste Thermo hengere på markedet fra en av Europas største produsenter av tilhengere Variant har produsert tilhengere i mer enn 40 år, og er Nordens største produsent av proffhengere. Mer enn 600.000 levert tilhengere, er en garanti for Variant sin kvalitet, sikkerhet og brukervennlighet.

Variant Frysehenger dekker ditt behov enten det er festivaler, selskap, events eller andre arrangementer. Alle Variant kjølehengere er bygget i slitesterke og rengjøringsvennlige materialer, og utformet i et praktisk design. Sider og tak er i 80 mm tykke sandwichpaneler

De 2 bakdørene låses med en kraftig låsestang som har integrert nøkkellås. "Alle frysehengere kan kjøle ned fra + 10 til - 20 Grader . Kobles til ekstern strømforsyning 230V, eller strømaggregat."

Innvendig belysning på sensor

Vi kan også levere Kjøl og frys med aggregat som kan varme, grunnen til dette er veldig enkelt. Om du trenger å ha en stabil temperatur i hengeren på for eksempel 4 grader pluss, og det er minus grader ute så vill ikke en tradisjonell kjølehenger fungere, da må du ha varme mulighet.

Standard utstyr

  • 2 Fløyet bakdør
  • 4 Kraftige svingbare støttebein med sveiv
  • kraftig nesehjul
  • innvendig belysning med sensor
  • Golv og sokkel i aluminium
  • kraftig kjøleaggregat som er enkel i bruk
  • ekstern strømforsyning 230V

Forbehold om prisjusteringer/tillegg pga. endringer i valutakurs.

Tillegg for frakt til Norge, klargjøring og registrering kan tilkomme

Tekniske data

TypeKjøle- og frysehengere fra Variant
ManufacturerVariant
ModellVariant 2719 F4
Totalmål602x234x248 cm
Egenvekt1090 kg
Nyttelast1610 kg
Totalvekt2700 kg
Åpen/LukketLukket

Bilder av tilhengeren