Variant 2719 K4 Kjølehenger

Nordens beste kjølehengere

2719K437 (2).jpg

Variant kjølehenger er det riktige valget når du trenger et mobilt kjøleskap som kan brukes til transport og oppbevaring av mat og drikke, eller som kjølerom.

Dette er nok en av de beste Thermo hengere på markedet fra en av Europas største produsenter av tilhengere Variant har produsert tilhengere i mer enn 40 år, og er Nordens største produsent av proffhengere. Mer enn 600.000 levert tilhengere, er en garanti for Variant sin kvalitet, sikkerhet og brukervennlighet.

Kjølehengrene dekker ditt behov enten det er festivaler, selskap, events eller andre arrangementer. Alle Variant kjølehengere er bygget i slitesterke og rengjøringsvennlige materialer, og utformet i et praktisk design. Sider og tak er i 50 mm tykke sandwichpaneler

De 2 bakdørene låses med en kraftig låsestang som har integrert nøkkellås. "Alle kjølehengerne kan kjøle ned til romtemperatur +10 til +2 . Kobles til ekstern strømforsyning 230V, eller strømaggregat."

Vi kan også levere Kjøl og frys med aggregat som kan varme, grunnen til dette er veldig enkelt. Om du trenger å ha en stabil temperatur i hengeren på for eksempel 4 grader pluss, og det er minus grader ute så vill ikke en tradisjonell kjølehenger fungere, da må du ha varme mulighet.

Standard utstyr

  • 2 Fløyet bakdør
  • 4 Kraftige svingbare støttebein med sveiv
  • kraftig nesehjul
  • innvendig belysning med sensor
  • Golv og sokkel i aluminium
  • kraftig kjøleaggregat som er enkel i bruk
  • ekstern strømforsyning 230V

Forbehold om prisjusteringer/tillegg pga. endringer i valutakurs.

Tillegg for frakt til Norge, klargjøring og registrering kan tilkomme

Tekniske data

TypeKjøle- og frysehengere fra Variant
ManufacturerVariant
Modell2719 K4
Totalmål602x234x248 cm
Egenvekt1010 kg
Nyttelast1690 kg
Totalvekt2700 kg
Åpen/LukketLukket