Båtutstyr

Behagelig og koselig - til sjøs i all slags vær

Livet til sjøs byr på store kontraster – slik har det alltid vært. Det er dermed ikke rart at forholdene om bord også varierer: det kan raskt skifte fra solskinn til rå og kraftig vind som bringer med seg regn og kulde. Og disse skiftningene må du forholde deg til. Alt dette har selvsagt sin egen sjarm for den som elsker båtlivet. Men etter en tøff dag på dekk, fortjener du virkelig å slappe av!

GPS & ekkolodd

garmin-logo

Garmin Striker Vivid series


Garmin Marine har mange nye og spennende produkter og funksjoner til tiden din på vannet – og under det.

Alle våre båter kan leveres med utstyr fra Garmin, les mer her.


Wallas Båtvarmere

wallas logo

Wallas båtvarmere er markedets mest stillegående, energieffektive og driftssikre varmere. Alle deler er laget av materialer som ikke korroderer.  Varmerne kan brukes både som varmere og ventilasjonsenheter. De bruker minimalt med strøm og er meget enkle å installere. Takket være den laminære brenneprosessen er det ingen forbrenningsstøy, slik at båten ved siden din også kan nyte stillheten. Forbruk er svært lavt i forhold til luftvolumkapasiteten. For deg med dieselmotor og Wallas dieselvarmer fremfor en parafinvarmer, er at du kan hente drivstoff direkte fra båtens tank. Alle varmerne kan benyttes med diesel eller biodiesel.  Varmerne kan monteres til motorrommet. De nye varmerne Spartan, Viking Combi og Viking Air er utstyrt med et nytt avansert kontrollpanel og Bluetooth som gjør at de kan styres fra din telefon. Viking Combi kan både varme opp luft og vann. Wallas båtvarmer som driftes på parafin er et godt alternativ for deg som har båt uten dieselmotor (og dermed uten tank). Bruken av parafin gir rom for lange vedlikeholdsintervaller. Drivstofforbruket er så lite at med en 5 eller 10 liters tank, vil du varme opp båten i flere dager. Wallas parafinvarmere er kompakte og lette å installere fordi alle essensielle deler er inne i kroppen av varmeapparatet.


Eberspächer Båtvarmere

eberspacher-logo-no-padding.png

Båtvarmere fra Eberspächer sørger for behagelige forhold for deg og mannskapet under dekk. Du bestemmer selv akkurat hvor varmt du vil ha det – og den dieseldrevne varmeren fra Eberspächer sørger for rask, støysvak og pålitelig varme for en deilig følelse av velvære. Og når temperaturen om bord er god, vil dette ganske sikkert smitte over på humøret også. Med et Eberspächer dieseldrevet varmeapparat om bord kan du føle deg trygg i røffe farvann, og oppdage at også de kjølige årstidene kan by på spennende opplevelser til sjøs.


Flak AS

flak-logo


FLAK AS er Norges ledende grossist innen seil- og båtutstyr. Vi hører til i Sørlandsparken ved Kristiansand. Vi selger til båtutstyrsbutikker og båtbyggere/industri i hele Norge.

Meld din interesse

Kontaktskjema