Sandström 560 MC

Passer til fiske, frakt og vannsport

Sandstrøm 560 MC er en stabil og trygg båt. Med rustfrie rekker og sklisikker dørk så er det trygt og godt å bevege seg ombord. Det er en syrefast solid badestige akter som gjør at det er lett å komme seg fra vannet og ombord i båten. Med store vindusflater har du god sikt fra førerplass i gode stoler.

Sandstrøm 560 MC er en ypperlig modell til bruk hele året, på vei ut sitter du lunt og fint uten kald trekk under styrehuset. På fordekket er det god plass til fiskeutstyr, med syrefaste rekker er det lett å feste stangholdere og annet fiskeutstyr. Om du ønsker det monterer vi også kraftblokk/teinehaler. Det er grå sklisikker dørk som er veldig lett å holde rein.
Sandstrøm 560 MC har god plass til 5 stk bak vindskjerm/huset om du kjøper kalesje som ekstrautstyr, ellers sitter du fint 2 personer under huset. Du sitter godt i gode stoler, det går også an å monter puter med ryggstøtte på resten av sitteplassene.

Sandstrøm 560 MC har ett stort rom under sitteplass akter, her er det god plass til 2 bensintanker, batteriet er også plassert her i egen boks med hovedstrømsbryter. Under sitteplassen i baugen er det også et romslig rom til tauverk osv.

Sandstrøm 560 MC er en trygg og forutsigbar båt i sjøen. Båten har et tradisjonelt klinkerstil skrog med en liten kjøl under, dette gjør at båten har så og si ingen planingsterskel, den bare glir fint opp i plan. Dette er en av få båter du kan ligge behagelig i 10-12 knop uten at baugen reiser seg alt for mye. I fart går båten også veldig fint, med en 60hk så klarer du ca 28-30 knop på fullt pådrag, om du da legger deg ned i 20 knop så går du billig, i underkant av 0,4 liter per nautiske mil.

Båten kan også brukes til vannsport, solide fester akter for tau til vannski tube osv.

Tekniske data

ProdusentSandström
TypeSkjergårdsjeep
Modell560 MC
MaterialGlassfiber
Lengde5,62 m
Bredde2,05 m
Vekt uten motor530
Personer5
DesignkategoriC
Drivstofftank-
Vanntank-
Septiktank-
Fartspotensiale-
MotorstammeLang
Maks hestekraft60 HK
Anbefalt hestekraft50 HK

Bilder av båten