Sandström 565 CC

En båt med mange bruksområder både for hytteeiere og fritids-fiskere

Nye Sandström 565 CC er perfekt for bla. transport av mennesker og materialer til og fra sommerhuset. Den er også ideel for fiske, f.eks hummerfiske som krever relativt store gulvområder. I den romslige akterkabinen med plass til fire personer, kjører du komfortabelt og værbeskyttet.

Med ekstrautstyret Wallasvarmer blir det en virkelig moderne motorbåt, selv for de kaldere årstidene.
Skroget er designet i klinkerstil og utstyrt med en kraftig, nesten endeløs, massiv kjøl som gjør båten ekstra stabil. Det kraftige rekkverket har, i tillegg til fire pullerter for fortøyning, virkelig robust langsgående rekkverk og trygg ombordstigning med faste haifinner og en trapp ned til det selvlensende gulvet. Tankplassen er plassert foran førerhuset. Trappene og luken til tankplassen kan også fungere som sitteplasser. Under trappen er det et lite rom for fortøyningslinene.

Dørken er svært slitesterkt og er grått malt for å redusere smuss. På dørken ute langs sidene er det et oppbevaringsrom som også kan brukes som et stigtrinn hvis du går ut og inn på båtens langside. Den har også to store ankerbokser i hekken.
Inne i akterkabinen er det plass til flere personer. Føreren sitter komfortabelt på en justerbar stol med ryggstøtte. Det er rikelig med plass til ben og knær. Panelet har god plass til instrumenter som plotter og sonar. De store boksene gir en god utsikt rundt, kontrollspaken er nær og lett tilgjengelig. Passasjerstolene har komfortable seter og ryggpute. Plassene under passasjersetet på babord-siden og tilhørende plass på styrbordssiden utgjør oppbevaringsrom. Døren, som er laget av sterkt herdet glass, har en kraftig lås og en gasspjeld som holder døren åpen.

Tekniske data

ProdusentSandström
TypeSkjergårdsjeep
Modell-
MaterialGlassfiber
Lengde5,62 m
Bredde2,05 m
Vekt uten motor530
Personer5
DesignkategoriC
Drivstofftank-
Vanntank-
Septiktank-
Fartspotensiale30 knop
MotorstammeLang
Maks hestekraft60 HK
Anbefalt hestekraft60 HK

Bilder av båten